Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Τι Ειπώθηκε Στην Συνάντηση Της Αθήνας

Την προηγούμενη Κυριακή πραγματοποιήσαμε στην Αθήνα την πρώτη μας συνάντηση.
Αυτή έγινε σε ένα αμφιθέατρο που μας παραχώρησε το ΕΠΑΛ Γλυφάδας.
Στην συνάντηση παρά τις ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής που είχαμε απο ορισμένους φίλους , καταφέραμε να μαζευτούμε 20 άτομα.
Το κλίμα ήταν και σε αυτήν την συνάντηση πάρα πολύ καλό.
Αν και βλεπόμασταν για πρώτη φορά, ένιωθα ότι όλους τους ήξερα χρόνια.

Το κύριο θέμα που συζητήσαμε ήταν αυτό της δημιουργίας του συλλόγου. Με χαρά είδα ότι όλοι ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο και έτοιμοι να βοηθήσουν για ότι χρειαστεί.
Συζητήσαμε ακόμη και για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας. Εδώ θα χρειαστείνα γίνουν και άλλα...brainstormings για να καταλήξουμε στην τελική μορφή που θα πρέπει να έχει η ιστοσελίδα www.keratoconos.gr
Τέλος αναφερθήκαμε (όπως άλλωστε έγινε και στις άλλες συναντήσεις) στις προσωπικές μας ιστορίες και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας μας στην καθημερινότητά του.

Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήθεί το καταστατικό του συλλόγου και να προχωρήσουμε στην υπογραφή του. Η ώρα που οι κερατοκωνικοί θα έχουν τον δικό τους σύλλογο πλησιάζει.

Σας ευχαριστώ όλους όσους μου κάνατε την τιμή και παρευρεθήκατε σε αυτόν τον πρώτο κύκλο των συναντήσεων στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Αυτές οι τρείς συναντήσεις ήταν η αρχή. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και όλοι μαζί θα τα ζήσουμε.

Με εκτίμηση
Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: